BOTEN VERKOOP


Aluminium sloep

Te koop aangeboden,  schitterende aluminium geklonken reddingssloep uit 1955.

Lengte: 8 meter

Breedte 2,5 meter.

In 2014 volledig opnieuw ingericht met gebruik van veel hardhout, waaronder een teak achterdek. 50 pk watergekoelde Nanni diesel die ook in 2014 is ingebouwd. Vaarklaar en compleet met zitkussens voor banken en achterdek, anker, verrijdbare bok voor winterstalling, reddingsvesten etc. De sloep staat momenteel in de winterstalling in Ankeveen en kan in overleg worden bezichtigd.

Eventuele aanpassingen aan de  betimmering kunnen wij verzorgen. 

Prijs: N.O.T.K.


Correct Craft - Bridge Erection Boat

Waanzinnig mooie en historische legerboot te koop aangeboden.  Het is een Correct Craft Bridge Erection Boat 19ft.  die werd gebruikt door het Amerikaanse leger in WOII.

Het casco stamt uit de jaren ‘40 of ‘50, is in zeer goede staat en heeft een nieuw interieur met zelflozende kuip. De boot is vanaf de romp opnieuw opgebouwd door Hoetmer Aluminium Boten en is zo goed als nieuw.  De boot wordt verkocht vanwege tijdgebrek.

De motor is een Timray TMD32 Diesel en heeft slechts 10 uur gedraaid. Hydraulische keerkoppeling met aquadrive homokineet.

Lengte: 6.00
Breedte: 2.45
Diepgang: +/- 50cm
Doorvaarthoogte: 105cm

De boot vaart heerlijk. Door de degelijke motor haalt hij een mooie snelheid en hij ligt met een een tikje gas in zijn achteruit stil.

Doordat de boot nagenoeg over de hele lengte even breed is heb je extreem veel ruimte in de kuip, zeker voor een boot van 6 meter. Door de brede achtersteven trek je ook nauwelijks golven.

Kortom een superfijne onderhoudsarme boot. De boot ligt momenteel in Loosdrecht.

Eventuele betimmering kan uitgevoerd worden in overleg.

Prijs: N.O.T.K.